Boka Online

Boka din bilservice och få 5% rabatt

Boka
3 års garanti på reservdelar
12 mån fri assistansförsäkring vid service
Betyg från verifierade kunder

Bromsservice och bromsreparationer

Bilens bromsar måste fungera tillförlitligt i alla lägen. Mikael Alm utför professionella bromsreparationer och bromsservice på både mekaniska och hydrauliska bromssystem och kan byta ut slitdelar som bromsbelägg, bromsskivor och bromsok. Vi gör även reparationer av säkerhetssystem som ABS. Hos oss får du bromsservice och bromsreparationer som du kan lita på.

Priser

Bromsbyte Ingår
Handbromsfunktion Ingår
Manuell felsökning av ABS Ingår
Datafelsökning av ABS Ingår
Grundpris 3400 kr

Bromsservice är livsviktigt

Om man känner sig osäker på om det är något fel på ens bromsar så är det bättre att ta det säkra för det osäkra och besöka oss på Mikael Alm Bilservice. Vi diskuterar gärna din oro med dig och om något verkar tveksamt så kollar vi dina bromsar för att se om din oro är grundad. Vi kan inte avgöra huruvida något är fel på din bil via telefon eller e-mail, vi måste se bilen. Nedan är lista på några indikationer om bromarna ej i bra funtion.

  • Oljud från bromsarna
  • Bromsar som inte tar som de ska/för långsam bromseffekt
  • En handbroms som inte får helt stopp på bilen
  • ABS-lampan lyser
  • Skivor och klossar som slitits ner

POPULAR QUESTIONS

  • Hur vet jag om något är fel på bromsar?

    För att testa bromsarna, tryck ner pedalen hårt i 20 sekunder och uppmärksamma om något av följande förekommer: Om bromsen tar långt ner tyder det på slitage. Skulle pedalen fortfarande sjunka långsamt, trots att du nått den egentliga ”botten”, finns det förmodligen ett läckage i bromssystemet

© Copyright 2020 - Mikael Alm Bilverkstad AB - Org.nr. 559162-6774